10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Årsak tid morsom time. Men i de senere årene har en tendens til å viske ut grensene mellom arbeid og fritid, kontor og hjem, og alvoret i spillet i favør av sistnevnte. Det bør bemerkes, ikke uten glede: til deg ti interiør, som er tydelig illustrert.

Red Bull

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Amsterdam, Nederland

Prosjektet Konseptet var å skape et interiør som tilsvarer filosofi Red Bull. Hovedarkitekten av Sid Lee Arkitektur Bureau Jeanne Pelly foreslått bruk av prinsippet om to motsatte og komplementære halvkuler av den menneskelige hjerne: Grunnen versus intuisjon, kunst mot industri, mørke mot lys, engler mot demoner.

Rom hule av fasetterte metalldeler og svingete korridorer inne i rekonstruerte verftet dock legemliggjøre ideen om motsetningen plass, fellesarealer flyte inn private rom, sort blir hvitt og vice versa. Et av målene med prosjektet forfatterne var å kombinere enkelhet og brutalitet av industribygg med en aktiv, sporty livsstil selv, som er forbundet med Red Bull. "Energien er ikke tapt, energi - er omfordelt" - høres ut som at en av slagord i selskapet, og interiøret er sterkt illustrerer - klipper på den ene siden og en skate park på den andre. Surrealistisk bilde legger en utsikt fra vinduet i den gamle verftet med den stadig forsterket opp nakken av kraner og russiske ubåten, som allerede har blitt en anakronisme.

Adobe, det nye hovedkvarteret

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Utah, USA

Den første hovedkvarteret til Adobe i San Jose (California) minner, ifølge vitner, romstasjonen. Det nye kontoret i Lehi (Utah) er utviklet av eksperter fra den arkitektoniske studio i samarbeid med Rapt Studio WRNS Studio. Plassen er beregnet for 1000 ansatte. Under byggingen av bygningen ble det brukt mye glass, og dermed råder i naturlig lys og har en stor åpen plass. Hovedkvarteret til veggene er malt street artist El Mac og Mike Giant tatovering mester. Malt på veggen av hoved atrium av jenta symboliserer barnas spontanitet, som er egnet til etableringen av selskapets ansatte og folk som bruker produkter av Adobe. Utformingen av en rekke datagrafikk og digitaltrykk. Ergonomisk plass bidratt til å utstyre campus full størrelse basketballbane, klatrevegg, svømmebasseng, ping-pong bord, et treningsstudio og en kafé. "Playful Interiøret er en refleksjon av den kreative virksomheten i selskapet Adobe", - sier forfatterne av prosjektet. Alle av dem er fortsatt bare misunnelse.

Pride & Glory Interactive, reklamebyrå

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Krakow, Polen

New reklamebyrå kontor Pride & Glory Interactive i et tidligere fabrikklokale i Krakow, Polen, designet av polske arkitekter Morpho Studio. Neighborhood Zablocie, hvor kontoret ble dannet tilbake i midten av det nittende århundre, da de første industrielle foretak ble bygget her. Nå er dette området, samt mange industrielle områder av Europa, opplever en renessanse, bli en sjef i Museum of Modern Art.

Hovedkontoret for byrået Pride & Glory Interaktiv ligger i et tidligere kabel fabrikk. lokaler av prosjektet Den grunnleggende ideen er ganske paradoksalt: å bevare atmosfæren av et industrianlegg og harmonisk passer inn i det elementene som skaper komfort i hjemmet. Utformingen brukes funnet på baksiden av gamle ting: hyller, resepsjon og noen få bord laget av planker igjen etter fjerning av 100 år gamle huset til en av eierne av byrået. Et viktig element i organiseringen av plassen har blitt et åpent kjøkken med spiseplass, som er ment å forene mennesker som arbeider sammen ifølge forfatterne - hjemme. Det er også en utmerket belysning løsning ble funnet av designere - lyspærer hengende fra taket på kabler, ligner på web.

Google, det nye hovedkvarteret

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

London, Storbritannia

British Google flyttet inn i en ny bolig, på design som jobbet dyktige arkitekter og designere Penson studio. Plassen viste seg utrolig variert, koselig, glad, uten å miste funksjonalitet. Situasjonen for det meste innrammet i retrostile og kalles "bestemors leilighet" som minner om en klassisk engelsk stue på kjerringa - ull paller, puter, gyngestoler. For gulv, ble naturlig tre planker og tepper valgt. Også til farging av vanlig brukte resirkulert materiale. Hele kontoret oppleves som en stor åpen plass, fremhever tematiske områder: et møterom kalt rådhuset, med plass til 200 personer, Lala bibliotek med en stor semi-sirkulære hvit sofa og fargerike puter; Secret Garden - for de som er lei av å sitte på kontoret; takterrasse med myke benker, omgitt av en grønn gjerde, med panoramautsikt over London, "Velvet Room", der vegger og sofaer er dekket med grønn duk i stil med en britisk pub. I tillegg er en skikkelig kjøkkenhage lagt ut på den niende etasje, hvor du kan gjøre noe med sin egen fabrikk, innspilte. Lee Penson, grunnlegger av design byrå, sier om prosjektet: "Alt her er laget for folk. Kriker, komfortable, myke tøfler, tepper, puter, sofaer, god mat og frisk luft - alt som slapper av, beroliger, mens tvinge fantasi til arbeid, er i hovedkvarteret til Google ».

Yandex II

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

St. Petersburg, Russland

Kontor for Internett-selskap "Yandex" St. Petersburg ble skapt av russiske studio Za Bor Architects. Za Bor Arkitekter og "Yandex" har samarbeidet for andre gang - på kontoret, åpnet i 2008, har det blitt en kraftig gjennombrudd i historien av moderne design i Russland og har vunnet flere arkitekturpriser. Det andre prosjektet - ligger i samme bygning kontor, to ganger forrige samlet areal på 3310 kvadratmeter. m, hvorav 200 meter - en lang korridor. Med sin design arkitekter måtte løse to utfordringer - første, rasjonelt organisere ekstremt komplisert plass som strekker seg langs aksen av sentrale korridoren; for det andre, visuelt gjenspeile retningen av selskapet. Arkitekter Peter Zaytsev Arseniy Borisenko og besluttet å bruke en korridor-desk system, som ligger langs korridoren peregovornye- "celle", arbeidsområder og uvanlige gjenstander, og dermed gi dem en bestemt funksjonalitet. Gjestene er bokstavelig talt innen tjenesten "Yandex": Etter korridorene, de ser de kjente feltene for brukernavn og passord for e-post og på alle trinn møter symboler og kjente ikoner, men de er ikke alltid lett å finne - bittesmå pixel ikoner omgjort til et multimeter 3D-objekter . Kontoret har et treningsstudio, spisestue, dusj og et par kafeer. Møterom, to forelesningssaler, samt utstyrt med fantasy jobber.

Lego PMD, med hovedkvarter

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Billund, Danmark

I dette kontoret, og må være "leketøy" av selskapet, og selv skandinavisk - ingenting streng og alvorlig, mye lys, åpen plass, lyse muntre farger og originale funksjonelle løsninger. Alt dette kom opp og nedfelt designere Rosan Bosch og Rune Fjord. Romdesign er fokusert på spillet, oppvåkning fantasi. Hovedideen av designerne var å skape et interiør som vil hjelpe arbeiderne å vende tilbake til sin egen barndom: hengende broer, innpakket i tykk blå klut, og skaper en følelse av å gå på en sky. Stråler fra "skyen" på en spesiell tube, kan du raskt få ned til første etasje. En annen ekstraordinær idé - originalitet skala: på den ene veggen viser en gigant-LEGO mann, vandre blant de "gresstrå" flere meter høy og i området for kaffepauser er tabeller med innebygd i miniatyr treet bonsai. Denne uvanlige sidestilling frigjør fantasi og bidrar til å komme bort fra stereotypier av skalaen. Dermed designerne klart å faktisk slette linjen mellom lek og arbeid.

Microsoft, med hovedkontor

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Wien, Østerrike

Microsoft design virksomhet hovedkvarter i Wien engasjert eksperter INNOCAD Architektur arkitektbyrå. Målet med prosjektet var i harmonisk integrering av sosiale livet i arbeidsmiljøet. Resultatet er en morsom, avslappet tilbake kontor med en miljø smak. Det er et tema rom for forhandling, "jakthytte", fullt innredet i tre, og "hav" - med innebygd akvarium. Korridorene er dekorert med naturlige utskrifter malt på en grønn gulv-linje, lys, gjennomsiktige glassvegger gjøre rommet dimensjons. Det er mange originale funksjoner: X-ray bilder fra maskinen på baksiden av mottak, furry vegg av kunstgress og, selvfølgelig, spillrom. Spesiell oppmerksomhet ble betalt til rekreasjonsområde, hvor tilfeldig anordnet myke mini-sofaer og paller, en form som minner om datamaskin deler. For å få til rekreasjonsområde, må du skyve ned fra andre etasje i en ekte barnas lysbilder.

Vitus Bering Innovation Park

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Horsens, Danmark

Innovation Center for entreprenører oppkalt etter Vitus Bering - prosjektet av den danske arkitektkontor CF. Møller. Det grunnleggende konseptet her var den visuelle utførelsen av ideen om kontinuerlig faglig utvikling. Refleksjon er funnet i utseendet av vindeltrapper, laget av fibersement, som omfatter de "dyrke opp". Lys grønn trappen er laget i form av bånd, ovivayuschey vegg av forkammer, den passerer gjennom alle seks etasjer i bygningen og slutter med tilgang til taket. Custom trapper design er ment å faktisk forenkle flytting mellom flere klasserom, kontorer og møterom og visuelt forene dem. En del av taket tildelt rekreasjonsområde: en vakker utsikt over byen og avslappende behagelig miljø. En annen interessant detalj - den intelligente luftkondisjoneringssystem (innovasjonssenteret og det andre bør ikke være), som er innrettet i henhold til det antall personer som er tilstede i hvert rom.

kabelprodusent, med hovedkontor

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

Empoli, Italia

Byggingen av det sentrale kontoret til kabel-industrien, som utvikler banktjenester programvare i Empoli - etablering av italiensk designer Massimo Mariani. Det totale arealet av objektet, som et skip fra filmen "Space Odyssey" og opptar tre etasjer - 4500 kvadratmeter. M. Første etasje er helt overgitt til utstillingsrommet, faktisk, det er under bakken - før byggingen rundt bygningen ble gravd en grøft, da seeded plen. Om natten, takket være den riktige plasseringen av inventar som plassen er fylt med lys og gir inntrykk av svevende romskip. Det indre brukt mange farget glass, som er koplet sammen med den fluorescerende lys genererer inne monokrome Kontor imponerende lyseffekt. Ganske lavmælte fargene på veggene er fortynnet med lyse tilbehør - fargerike tabeller, slående designerlenestoler med paller uvanlig form. På de øverste etasjene er kontorer og kontorer, tilgang til uteplass og terrasse. Alt designet i samme stil - arkitektonisk form, leddbånd, innganger, møbler, dekorasjon. Skjult under taket av en frittstående fotoelektrisk system som gjør bygningen helt selvforsynt.

Facebook, den nye bygningen (prosjekt)

10 kontorer som ser mindre sannsynlig for kontorer

California, USA

Den nye campus bør erstattes med et sosialt nettverk designet av Frank Gehry, patriarken (han '84), som vil gi odds til mange unge. I tillegg har han av de sjeldne arkitekter som klarer å møte kundenes krav og samtidig passer inn i budsjettet. Den nye bygningen vil være en stor Facebook i størrelse, men svært enkel i arkitektur - akkurat som en hangar eller lageret. Men for en slik progressiv selskap det viktigste - funksjonalitet og brukervennlighet fremfor ekstravagant utseende. Downstairs - parkering i første etasje og på taket blir det hager - grønn antyder så mye, som på avstand bygningen vil være, ifølge Mark Zuckerberg, ligner en grønn bakke. Og dette, forresten, er også en design kurs, som ikke vil gå lite verdsatt. Facebook fenomen som et symbol på åpenhet og et nytt kontor vil være den største open-arbeidsplass på planeten - det er designet for 2800 mennesker (det vil være programvareutviklere). Den gamle bygningen vil bli koblet til den nye tunnelen, som vil passere under motorveien.